Thetahealing

Wat is ThetaHealing®

ThètaHealing® is een meditatieve manier om snel en effectief contact te maken met jou kern. Van hieruit ga je samen met mij, op energetisch niveau werken aan wat jij graag wil veranderen in je leven. Dit houdt in dat ik werk met jou vrije wil. En alleen met jouw toestemming kan ik kijken wat er speelt, en wat je nodig hebt om het te veranderen.

Tijdens een ThètaHealing® ga ik door middel van een meditatietechniek in thèta, en maak contact met de energie van de Bron. Op YouTube (zie link hieronder) staan filmpjes hierover, maar er zijn ook cd’s met geleide meditaties.

Hulpvraag

Eerst is er een inleidend gesprek over je hulpvraag. We zitten tegenover elkaar, en ik heb je handen vast. Om bij de kern van je hulpvraag te komen stel ik (soms confronterende) vragen.

Er wordt door mij contact gemaakt met het energieveld van jou en dat van de bron en zo wordt de healing gefaciliteerd. Meestal voel je de verandering meteen in je, je voelt je lichter, hebt een opgeruimd gevoel en bent energieker. Daarna verbreek ik de energetische verbinding met je en is er plaats voor een kort nagesprek.

Betrokkenheid, respect, veiligheid en vertrouwen staan bij mij voorop. Dit is de basis waaruit er ruimte ontstaat om de veranderingen in te zetten.

Vianna Stibal

Theta healing is ontwikkeld door Vianna Stibal en is geschikt voor alle leeftijden.

In het kort komt het erop neer dat via deze methode alle blokkerende delen in ons kunnen worden verwijderd, zodat je opnieuw in staat bent het leven vorm te geven zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Negatieve overtuigingen, bewust en onbewust, die ooit ontstaan zijn in ons leven zoals pijnlijke situaties en traumatische ervaringen kunnen een behoorlijke blokkade vormen.

Deze blokkades kunnen via healing worden losgemaakt uit je systeem. De negatieve overtuigingen worden daarna vervangen door ondersteunende overtuigingen die werkelijk bij je passen. Hierdoor wordt je vrij om meer en meer jezelf te zijn, in jou eigen zijn.

afspraak maken


LET OP: Deze vorm van healing vervangt nimmer de behandeling van een arts, specialist, paramedicus of psycholoog, maar werkt vooral aanvullend. Afspraken met, en behandelingen van, genoemde specialisten moeten dan ook te allen tijde worden voortgezet.

Voor meer informatie www.thetahealinginstituteofknowledge.com